Dr Foster Sonu Nasıl Bitiyor

HULK

TMF Moderatör
Yönetici
Moderatör
8 Nis 2018
111
8
18
Değerlendirme - 0%
0   0   0
https://turkmmoforum.com/wp-content/uploads/2023/05/Dr-Foster-sonu-nasil-bitiyor.jpg

Dr Foster sonu nasıl bitiyor hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Doctor Foster final özeti ve Doctor Foster 3. sezon var mı işte detaylar.

Kanal D kanalında yayınlanan Sadakatsiz dizisi ülkemizde en çok izlenen dizler arasındaydı. Sadakatsiz dizisi ilk yayınlandığı andan beri reyting rekorları kırdı. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Özge Özder gibi oyuncuların yer aldığı Sadakatsiz dizisi BBC One kanalında yer alan Doctor Foster dizisinin uyarlamasıdır. Bir kadının ihanete uğradığı bu dizi 2023 yılında final yapmıştır. Dizinin orijinali ile uyarlaması birbiriyle örtüşüyor mu gelin bir bakalım. 2015 yılında yayınlanan Doctor Foster dizisinin sonunu sizler için derledik.

  • Doctor Foster dizisinde yer alan Genç Tom Foster çantasını toplayarak ailesini terk etti. Savaşan aile bireyle perişan bir şekilde ortada kalırken hikayeyi açık uçlu bir şekilde bırakmıştır.




Doctor Foster Final Özeti
Doctor Foster Final Özeti


Doctor Foster dizisi 2 seri şeklinde yayınlanmıştır. Farklı bir şekilde son bulan dizinin finali birçok kişi tarafından beğenilmemiş ve dizi hakkında daha çok soru işareti oluşmuştur.

Ailenin çocuğu olan Tom artık küçük bir çocuk olmadığı için kendi seçimlerini yapma kararı almıştır. Gemma ise eski hayatını geri kazanmak için her şeyini feda etmeye başlamıştır. Gemma Foster eski kocası olan Simon’dan aldatmanın intikamını almıştır. Kate ise Simon’un ilk evliliğini bitirmediğini kanıtladı. Simon tüm hayatını kaybetmiştir. Yeni karısı, işi, çocuğu ve arabasını kaybetti. Simon intihar girişiminde bulunsa da başarılı olamadı. Gemma ile Simon arasındaki buzların eridiğini gördüğümüz final bölümünde bir araya gelip gelmeyecekleri merak edildi. Gemma oğulları için Simon’u yaşamaya ikna etti. Tom aniden ortadan kaybolarak final yapan dizi birçok kişinin aklında soru işareti oluştu. Acı bir ayrılığın tüm karmaşasından sonra dizi final yapmıştır.


Doctor Foster 3. Sezon Var Mı
Doctor Foster 3. Sezon Var Mı


Tüm dünyada izlenen ve en çok sevilen diziler arasında yer alan Doctor Foster dizisi 2 seride son bulmuştur. BBC ONE kanalında yayınlanan Doctor Foster dizisi açık uçlu bir sonla ekranlara veda etmiştir. Finali izleyen herkesin aklında tek soru oluştu acaba 3 seri gelecek mi? Sizler için Doctor Focter dizisinin 3 serisinin olup olmayacağını ele aldık.

  • Doctor Foster dizisinin 3. Serisi heyecanla beklense de herhangi geri dönüş için bir kanıt yoktur. Dizinin yapımcılarından gelen açıklamada dizinin 3. Serisi yazılmadı ifadesinden sonra dizinin devamı gelmeyeceği düşünülmektedir.

Sadakatsiz Son Bölüm Nasıl Bitti
Sadakatsiz Son Bölüm Nasıl Bitti


Kanal D ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Sadakatsiz sona ermiştir. Özellikle yayınlandığı ilk iki bölümde oldukça beğeni toplayan Sadakatsiz dizisinin nasıl sona ereceği merak edilmektedir. 60. Bölümde veda edecek dizinin 59. Bölümü yayınlanmıştır. Son bölümünü sizler için yazımızda ele aldık.

  • Dizinin son bölümünde 60. Bölüm de ekranlara veda edecek olan Sadakatsiz dizisi 25 Mayıs da final yapacaktır. 59. Bölümde Volkan’ın ani bir tutuklama kararı ortaya çıkmıştır. Volkanın ile Asya ile Ali kaybetme duygusu ile sarsılmaktadır. En zor anında Onur’un yanında olan Derin farklı bir anın içinde kendini bulur. Hata üstüne hata yapan Derin artık bir yol sonunda kendini bulur. Gönül Volkan’ı ortadan kaldırmaya kararlıdır.










yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.

 
Üst