Enes Batur Neden Video Atmıyor 2023

HULK

TMF Moderatör
Yönetici
Moderatör
8 Nis 2018
111
8
18
Değerlendirme - 0%
0   0   0
https://turkmmoforum.com/wp-content/uploads/2023/05/Enes-Batur-Neden-Video-Atmiyor.jpg

Enes Batur neden video atmıyor 2023 hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Enes Batur niye video atmıyor ve Enes Batur un video atması yasaklandı mı işte detaylar.

Ünlü sosyal medya fenomeni olan Enes Batur’un uzun zamandır video atmaması dikkat çekti. Ünlü Youtuber Enes Batur her hafta yeni içerikler paylaşmasına rağmen 3 ay boyunca video atmamasının nedeni merak edilmeye başlandı. Uzun yıllardır Youtube üzerinden video içerikleri paylaşan Enes Batur son zamanlarda film ve şarkı çekimlerine daha çok yoğunlaşmıştı. Enes Batur’un en son paylaştığı video 22 Ocak 2023 tarihine aittir. Enes Batur’un milyonlarca takipçisi bulunmaktadır. Video atmamasına rağmen kazancı hala devam eden Enes Batur hakkında tüm detayları yazımızda bulabilirsiniz.




Enes Batur Niye Video Atmıyor
Enes Batur Niye Video Atmıyor


Enes Batur sevilen ve videoları milyonlarca izlenen fenomenlerden biridir. Enes Batur yaklaşık olarak 3 aydır video paylaşmaması akıllarda birçok soruyu oluşturdu. Video atmamasına rağmen aylık kazancı olan Enes Batur gündemde konuşulmaya devam ediyor. Takipçileri ve hayranları tarafından merak edilen neden video atmadığı konusu sizler için yazımızda ele aldık.

  • Enes Batur’a neden video çekmediği hakkında soru yöneltilse de sürekli kaçamak cevaplar vermiştir. Enes Batur sürekli açıklamalarında daha iyi içeriklerle karşınıza çıkmayı düşünüyorum ifadesini kullandı. Yeni platformlar ve yeni bir içeriğe giriş yapacağını bildiren ünlü fenomenden net bir açıklama gelmemiştir.

Enes Batur un Video Atması Yasaklandı Mı

Enes Batur un Video Atması Yasaklandı Mı
Enes Batur un Video Atması Yasaklandı Mı


Enes Batur en çok aboneye sahip Youtube fenomenlerinden biridir. 15 milyona özel bir video yüklemeye çalıştığı sıra ilginç bir uyarı ile karşı karşıya kalan Enes Batur uzun zaman önce attığı bir video yüzünden ihtar aldığı ortaya çıktı. Enes Batur’un bir süre video atamayacağı da bildirilmiştir. Enes Batur bu olaydan sonra Instagram sayfasından sinir krizi geçireceğim 5 yıl önceki video yüzünden ihtar aldım açıklamasında bulunmuştur. Bunun ardından 15 milyona özel videosunu paylaşmıştır. 15 milyona özel videosunun ardından birkaç video paylaşımında bulunduktan sonra uzun bir sessizliğe bürünmüştür. Instagram üzerinden paylaşımlar ve canlı yayınlar yapan ünlü fenomen Youtube üzerinden içerik paylaşmamaktadır.

  • Enes Batur açıklamalarında video atmaması hakkında net bir açıklama yapmamıştır. Yeni içerikler ve güzel işlerle karşınıza çıkacağım ifadeleri Youtube’u bırakıp bırakmadığı konusunda soru işaretlerini oluşturdu.

Enes Batur Hangi Video Yüzünden Ceza Aldı

Enes Batur Hangi Video Yüzünden Ceza Aldı
Enes Batur Hangi Video Yüzünden Ceza Aldı


Enes Batur yıllardır Youtube üzerinden yayınlar ve içerikler yapmaktadır. Enes Batur en son 15 milyon takipçisine yaptığı videoyu yayınlarken 5 yıl önceki paylaştığı videodan dolayı ihtar aldığını Instagram üzerinden paylaşmıştı. İhtar aldıktan sonra videolarını yüklemeye devam eden Enes Batur 3 ay boyunca video atmamaktadır. Birçok takipçisi tarafından merak edilse de Enes Batur tarafından net bir açıklama gelmemiştir. Enes Batur’un Youtube bıraktığı ve artık başka bir içeriklerle karşımıza çıkacağı ihtimaller arasında yer almaktadır. Enes Batur’un yaptığı filmler ve şarkılar oldukça beğeni almıştı. Film projesi ya da dizi projesi ile karşımıza çıkacağı düşünülmektedir.

Enes Batur hakkında düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.










yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.

 
Üst