Instagram Telefon Numarası Silme 2023

HULK

TMF Moderatör
Yönetici
Moderatör
8 Nis 2018
111
8
18
Değerlendirme - 0%
0   0   0
https://turkmmoforum.com/wp-content/uploads/2023/05/Instagram-telefon-numarasi-silme.jpg

Instagram telefon numarası silme 2023 hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Instagram telefon numarası silme linki işte detaylar.

Instagram uygulaması dünya çapında milyonlarca kişinin kullandığı platformlardan biridir. Instagram hesabınızı oluştururken güvenlik amacıyla telefon numaranız ve e-posta adresinizi girmeniz gerekir. İlerleyen zamanlarda hesapla ilgili bir durum ile karşı karşıya kaldığınız zaman bu bağlantılar sayesinde kolay bir şekilde hesabınıza ulaşabilirsiniz. uygulamasında telefon numaranızı eklemenizde hiçbir sakınca yoktur. Aksine sizler için birçok konuda avantaj sağlamaktadır. Yine de telefon numaranızı silmek istiyorsanız yapmanız gereken adımları sizler için ele aldık.



Instagram Telefon Numarası Silme Linki


Instagram hesabınızda telefon numaranızı silmek aslında kolaydır. Instagram uygulamasına girilen kişisel bilgiler kimse tarafından görülmez. Instagram uygulaması üzerinden telefon numaranızı kaldırmak istiyorsanız iki noktaya dikkat etmeniz gerekir. Aksi halde telefon numaranız silinmez. Hesabınıza giriş yapabilmeniz için e-posta veya telefon numarasının doğrulanması gerekir. Telefon numaranızı sileceğinizden dolayı e-postanızın hesabınızda onaylı olması gerekmektedir. E-postası onaylı olmayan kişiler telefon numarasını silemez. İkinci önemli nokta ise iki adımlı doğrulamadır. İki faktörlü kimlik doğrulaması hesabınızda açıksa yine telefon numaranızı silemezsiniz. İki faktörlü kimlik doğrulamasını kapatarak telefon numaranızı silebilirsiniz.

  • İlk olarak Instagram hesabınıza giriş yapın.
  • Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ alt kısımda yer alan Profilinize gidin.
  • Profilinizde sağ üst kısımda yer alan üç çizgiye tıklayın.
  • Ardından Hesap seçeneğine tıklayın.
  • En üstte yer alan Kişisel Bilgilerinize girerek telefon numaranızın yazdığı kısmı silmeniz yeterli olacaktır.

İnstagramda Telefon Numarası Görünür Mu
İnstagramda Telefon Numarası Görünür Mu


Instagram uygulamasında hesap açarken bazı bilgileriniz istenmektedir. Telefon numaranız ve e-posta adresinizin kayıtlı olması gerekmektedir. Hesabınızla ilgili bir problem yaşadığınız zaman sizlere yardımcı olacaktır. Instagram uygulamasında Arkadaş Bul seçeneğinin aktif olması için telefon numaranızın ekli olması gerekmektedir. Aslında telefon numaranızın ekli olması dezavantaj değil avantaj olmaktadır. Birçok kullanıcı Instagram hesabında kişisel bilgilerde yer alan telefon numarasının diğer kişiler tarafından görülüp görülmediğini merak etmektedir.

  • Instagram uygulamasında telefon numaranız siz dışında kimse göremez. İşletme hesabı kullanılıyor olsa bile kişisel bilgileriniz kimseye gösterilmez.
Instagram Hesabından Telefon Numarası Bulma


Instagram uygulamasında yeni üyelik esnasında bazı bilgilerin girilmesi gerekmektedir. Kullanıcı hesabı oluştururken girilen bilgiler Instagram tarafından gizli tutulur ve kimseyle paylaşılmaz. Instagram gizlilik ve güvenlik konusunda sıkı bir tutum sergilemektedir. Girilmiş olan telefon numarası ve e-posta adresinizi de doğrulamanız gerekmektedir. Doğrulanmayan bilgiler ilerde sizler için sıkıntı oluşturur. Telefon numarası ile kullanıcı bulunamaz. Kişi listenizde olan kişiler hesabınızı bulabilir ancak telefon numaranız hesabınızda görülmez ve hesabından telefon numarası bulma söz konusu değildir. Yalnızca kullanıcı kendi istediği ile telefon numarasını paylaşabilir onun dışında herhangi bir yöntemle bulunamaz.

  • İp adresi bulma, kullanıcı hesabından telefon numarası bulma gibi işlemler yasal bir suç teşkil etmektedir. Hesaplardan telefon numarası tespiti yalnızca polisler ve mahkemeler tarafından tespit edilmektedir.










yazısı ilk önce üzerinde ortaya çıktı.

 
Üst