Oyunseverler Buraya: İzlenesi ve Takip Edilesi 11 Türk Video Oyun Kanalı!

APTİ

GoldTurk
GoldTurk
31 May 2022
25
1
1
Değerlendirme - 0%
0   0   0

10. Talha Aynacı​


BSC (Bölüm Sonu Canavarı)'de harika bir medya ayağı yürüttükten sonra kendi adıyla açtığı kanalında da eğlenceli işler çıkartıyor.

9. Ne Olduğu Bilinmeyen Kanal​


Hem konuşmasıyla, hem oyunları oynarkenki tepkileriyle bağımlılık yapabilecek kadar eğlendiren Ne Olduğu Bilinmeyen Kanal'a da kesinlikle bakmalısınız.

8. Tunca Arslan​


Doktoru, Hiç Komik Değil ve şimdi de kendi ismiyle oyun videoları çeken Tunca Arslan içerisinde bulunduğu her projeyi değerli kılıyor. Kesinlikle bakmalısınız.

7. Orhun Kayaalp​


Son derece akıcı anlatımı ile kendisine hayran bırakan Orhun Kayaalp'i kesinlikle takip etmelisiniz. Faydalı canlı yayınları ile de radarınıza almanız gereken yeni oyunlar keşfedebilirsiniz.

6. Hellian VALORANT​


Oyuncuların HellianTV olarak bildiği kanal, Valorant'a olan ülkemizdeki ilgiyle beraber adını Hellian VALORANT olarak değiştirerek yeni bir sayfaya başladı. Özellikle Valorant hayranıysanız bu kanala bakmalısınız.

5. Dost Kayaoğlu​


inceleme ve yorumlama işini günümüzde hala layığıyla yapan nadir isimlerden olan Dost Kayaoğlu sizleri yer yer güldürüp yer yer de aydınlanmanıza neden olacak kanallardan.

4. Murat Engin Ekin​


MuratAbiGF belki de videoları konusunda ülkemizin ilklerinden birisi, sağlık problemlerinden dolayı bir dönem MuratAbiGF isimli kanalını bırakmış olsa da şimdilerde Murat Engin Ekin adlı kanalında eğlenceli oyun videolarını paylaşmaya devam ediyor.

3. Multiplayer​


Türk basınında çok etkili olan ve kadrosunda barındırdığı isimlerle kaliteli videolar ortaya koyan Multiplayer kanalını hala takip etmediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz.

2. TAMER​


severlerin yakından tanıdığı Tamer Yeşildağ'ın oyun serilerindeki video sunumu ve anlatımı son derece keyifli. Eğlenceli içerikler sunan TAMER kanalını kontrol etmelisiniz.

1. Enis Kirazoğlu​


Hem bilgilendirici, hem eğlenceli hem de dünyasıyla ilgili tonlarca şeyi videolarında bize sunan Enis Kirazoğlu kesinlikle takip edilmesi gereken bir kanal.
 
Üst